Kandidaten

Als voorzitter en lijsttrekker van N-VA Torhout stel ik met heel veel trots onze kandidaten voor. Naast de vaste ploeg van de verkozenen van 2012 hebben we ons kunnen versterken met heel wat nieuwe kandidaten.

We hopen om minstens het resultaat van 2012 te kunnen overtreffen en het resultaat van 2014 te kunnen evenaren. Toen kleurde 1 op 4 Torhoutenaar het bolletje van onze partij.

Ik weet zeker dat het politieke landschap in Torhout er op 14 oktober anders uit zal zien.

Veilig, verantwoord en Vlaams zijn de nationale aandachtspunten voor de campagne. Dit gaan we dan ook vertalen in onze boodschap naar de Torhoutenaar.

Met goedwerkende camerabewaking willen we onze stad veilig maken en houden. Dit zowel aan onze invalswegen, in de stadskern of aan het station. Enkel zo kan criminaliteit of vandalisme aangepakt worden zodat de burger zich veilig voelt in zijn omgeving.

Ook de Torhoutenaar verdient een verantwoord en efficiënt bestuur. Een goede opvolging van de financiële structuren is nodig want elke euro telt. Ook Torhout staat voor grote uitdagingen met de stadskernhernieuwing op kop. De lokale handel en onze ondernemers verdienen veel meer aandacht.

We zullen dan ook hard inzetten op sociale zaken met o.a. een grondige aanpak om in voldoende kinderopvang te voorzien en opvangmogelijkheden voor onze hulpbehoevenden.

Met onze ploeg willen we de mensen overtuigen om de verandering voort te zetten.

 

Eva Maes,
voorzitter N-VA Torhout

 

Gemeenteraad

Onze kandidaten:

 

 1. Eva Maes
 2. Koen Sap
 3. Inge Perquy
 4. Steve Becelaere
 5. Jasper Vangheluwe
 6. Mike Verhaeghe
 7. Heidi Vercruysse
 8. Charlotte Kerkhove
 9. Caroline Laridon
 10. Luc De Ridder
 11. Shirley Deroo
 12. Jens Ideler
 13. Ellen de Brabander
 14. Frank Arnou
 15. Francine Houwen
 16. Johan Lozie
 17. Martine Hemeryck
 18. Johan Capelle
 19. Francky Vanbesien
 20. Heidi Hoste
 21. Andy Gryson
 22. Philippe Borms
 23. Alison Opdorp
 24. Carine De Wasch
 25. Jurgen Claus
 26. Jo Vlieghe
 27. Ward Baert

Provincieraad