Familiedag in Plopsaland

Op 27 juni 2016, over deze onderwerpen: Activiteiten N-VA, Evenementen, Gezin, Jeugd, Vrije Tijd

11 september 2016

Op zondag 11 september is Plopsaland in De Panne helemaal van de N-VA. En dus ook van jou en je familie. Want zo hoort dat op een familiedag: iedereen die deel uitmaakt van de grote N-VA-familie is dan meer dan welkom.

Al zullen de kinderen - kleine maar evengoed grote - die dag wel extra in hun nopjes zijn: niet voor niks werd Plopsaland De Panne vorig jaar al voor de vijfde keer verkozen tot Meest Kindvriendelijke Pretpark van het land.

Het attractiepark staat volledig in het teken van de bekende figuren uit de Studio 100-stal: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Samson en Gert - te veel om op te noemen. Ook volwassenen komen moeiteloos aan hun trekken.

Om de wondere wereld van Plopsaland die dag in te reizen volstaat het om tickets te bestellen. En dat kan je ook nog eens onbeperkt doen. Ook niet-N-VA-leden zijn dus van harte welkom. Breng met andere woorden gerust je hele familie, buren en vrienden mee!

Naar goeie gewoonte gebeurt die inschrijving via ons ledenportaal: https://mijn.n-va.be/familiedagplopsaland. De kostprijs voor de tickets - 5 of 10 euro - krijg je op de familiedag zelf terugbetaald in de vorm van drankbonnetjes. Tickets voor kinderen onder de drie jaar zijn gratis.

Was je er de vorige keren ook al bij, in het dierenpark Planckendael in Mechelen en het recreatiedomein De Schorre bij Boom? Dan heb je 11 september vast al met stip genoteerd in je agenda. In het andere geval kijken we nu al ernaar uit om je op deze familiedag voor het eerst te verwelkomen.

Samen maken we er ook nu weer een gezellig dagje uit van!

Bart De Wever

 

Het volledige programma van onze familiedag, met alle praktische details, vind je hieronder.

Problemen bij inschrijving? Contacteer ons via leden [at] n-va.be of 02 219 49 30.

 

Familiedag Plopsaland: zondag 11 september 2016

Programma

09.30 uur: Onthaal

10.00 uur: De attracties gaan open

13.00 uur: Eerste Maya De Bij-show in het Theater

14.00 uur: Tweede Maya De Bij-show in het Theater

15.00 uur: Toespraak Bart De Wever in de Kiosk

15.30 uur: Optreden K3 in de Kiosk

18.00 uur: De attracties gaan dicht

18.30 uur: Plopsaland sluit de deuren

 

Praktisch
 
Prijs voor deelname

Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen.
Aan alle andere bezoekers vragen we een kleine bijdrage:

5 euro voor kinderen onder de 12 jaar
10 euro voor wie 12 jaar of ouder is

Maar daar krijg je ook heel wat voor terug:

Toegang tot het pretpark (kinderen tot 1 meter groot betalen normaal gezien 9,99 euro, grotere kinderen en volwassenen 34 euro)
Een speciaal optreden van de nieuwe K3
Een plannetje van het pretpark
Drankbonnen van Plopsaland ter waarde van 5 of 10 euro per persoon

Enkel leden kunnen tickets bestellen, maar dat kan wel onbeperkt. Ook niet-N-VA-leden zijn dus van harte welkom. Breng met andere woorden gerust je hele familie, buren en vrienden mee!

Vooraf inschrijven is verplicht. Opgelet: ook kinderen onder de drie jaar moet je vooraf inschrijven.
 

Waar?

De Pannelaan 68
8660 De Panne
 

Vervoer

Vanuit heel Vlaanderen reizen er N-VA-bussen naar Plopsaland. Dus ook vanuit jouw regio. Hier vind je alle informatie en opstapplaatsen.

Routebeschrijving met de wagen of het openbaar vervoer: http://www.plopsa.be/plopsaland-de-panne/nl/route

Parkeren: http://www.plopsa.be/plopsaland-de-panne/nl/parkeren

 

Vooraf inschrijven verplicht!

Vooraf inschrijven via het ledenportaal is verplicht: https://mijn.n-va.be/familiedagplopsaland.  Opgelet: ook kinderen onder de drie jaar moet je vooraf inschrijven.
 

Bevestiging inschrijving

Meteen na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle betalingsinformatie. Om je inschrijving definitief te maken, hoef je het verschuldigde bedrag enkel nog over te schrijven, graag binnen de zeven dagen.

Na betaling krijg je voor iedere persoon die je hebt ingeschreven een apart ticket per mail. Zo kan je die tickets tijdig verdelen voor 11 september en kan iedereen zich desgewenst ook apart aanmelden aan het onthaal.
 

Vragen?

Met al je vragen kan je terecht bij onze dienst ledenadministratie: leden [at] n-va.be, of telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer 02 219 49 30.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is